Werving en selectie

Spot Detachering werft en selecteert graag uw perfecte kandidaat. Onze landelijke werving en strenge selectie werpt al jarenlang haar vruchten af. Wij hebben vele bedrijven mogen helpen aan (tijdelijke) invulling van vacante posities.

Hulp nodig met werving en selectie?

Met werving en selectie bedoelen we het traject van werven, selecteren en aanstellen. Werving en selectie is ook welbekend als recuitment.

Spot Detachering is naast de detachering ook een erkend en gespecialiseerd werving en selectiebureau. Wij ontzorgen u graag op dit vlak, waardoor u kostbare tijd over houdt voor uw eigen core-business.

Stap 1 van het traject is de werving. Met andere woorden; wij zoeken binnen of buiten ons specialisten-bestand naar potentiële kandidaten, zoveel mogelijk. Deze worden onderworpen aan een uitgebreide screening.

Vervolgens volgt stap 2, de selectie. Wij gaan in gesprek met alle kandidaten die uit stap 1 zijn voortgekomen, en selecteren vervolgens de 3 tot 5 beste matches. Uiteraard wordt deze beslissing gemaakt op basis van de wens van onze opdrachtgever. Met de geselecteerde kandidaten kunt u zelf het gesprek aangaan.

De laatste stap, stap 3, is de aanstelling. Gefeliciteerd, u heeft uw nieuwe (tijdelijke) versterking binnen! In deze fase maken we samen het papierwerk in orde.

Spot Detachering kent het spelletje als haar broekzak. Wij doen dit immers al jaren. Wij zijn er heilig van overtuigd dat iedereen in zijn/haar kracht moet werken, dus ook op dit vlak. Wanneer u W&S uitbesteed aan Spot, kunt u uw eigen tijd spenderen aan úw kracht.

U bespaart veel tijd, geld en energie doordat wij het meest tijdrovende deel van het aantrekken van nieuwe versterking voor u uit handen nemen.

Wilt u een W&S traject in gang zetten? Dat kunt u gemakkelijk doen door een offerte op te vragen (klik hier).