FAQ

Op deze pagina vind u veelgestelde vragen en antwoorden. Heeft u een andere vraag die hieronder niet beantwoord wordt? Bezoek dan onze contactpagina.

Detachering

Detachering is de oplossing voor u wanneer u op tijdelijke basis extra kennis of capaciteit in huis wilt halen. Dit kan bijvoorbeeld zijn naar aanleiding van ziekte of verlof, maar ook als tijdelijke boost voor uw bedrijf. Spot Detachering helpt en adviseert u graag!

Met detachering kunt u tijdelijk een extra specialist inzetten. Detachering is flexibel en u hoeft zich geen zorgen te maken over het contract van uw extra hulp

Spot Detachering helpt u graag met het gehele traject. Wij hebben een groot bestand aan professionals. Zit uw perfecte match hier niet tussen? Dan zullen wij een wervingstraject in gang zetten. Wij selecteren een aantal potentiele kandidaten waarmee u vervolgens het gesprek aan kunt gaan.

Werving en selectie

Spot Detachering kent het spelletje als haar broekzak. Wij doen dit immers al jaren. Wij zijn er heilig van overtuigd dat iedereen in zijn/haar kracht moet werken, dus ook op dit vlak. Wanneer u W&S uitbesteed aan Spot, kunt u uw eigen tijd spenderen aan úw kracht.

U bespaart veel tijd, geld en energie doordat wij het meest tijdrovende deel van het aantrekken van nieuwe versterking voor u uit handen nemen.

Wilt u een W&S traject in gang zetten? Dat kunt u gemakkelijk doen door een offerte op te vragen (klik hier).

Solliciteren

Wij slaan uw gegevens op in een goed beveiligde database. Indien wij een match zien met uw profiel, nemen wij contact op om te ontdekken of u een geschikte kandidaat bent. Indien er binnen één jaar nog geen match is gevonden, worden uw gegevens uit onze database gehaald.

U ontvangt geen bevestiging, wij nemen contact met u op wanneer wij een interessante match op het oog hebben.

Wilt u solliciteren op een functie? Bekijk dan onze actuele vacatures. Op de vacaturepagina kunt u direct solliciteren.